Video poster ev

Naša istorija je duga

Brend MG je ispred svog vremena od svog stvaranja u radionici Morris Garages 1924. Sada kupci mogu da izaberu novu generaciju  vozila ovog legendarnog brenda. Redizajnirana, elektrifikovana, bogato opremljena i spremna za budućnost.

Održiva vožnja

MG će evropskim vozačima ponuditi široku gamu održivih električnih i elektrifikovanih vozila, pokretanih alternativnim pogonom. Proizvedena i dizajnirana posebno za njih; napravljena u skladu sa njihovim jedinstvenim željama.

Za svakoga

MG čini električnu vožnju dostupnom za svakoga ko se oseća mladim i spremnim da prihvati način života koji pruža električno vozilo. Osavremenili smo 100 % električno vozilo MG ZSEV, pa ono sada nudi još veću udobnost i autonomiju. Vozilo MG EHS Plug-in Hybrid takođe je idealno za svakodnevnu vožnju koja ne zagađuje životnu sredinu, a naša potpuno nova perjanica MG MARVEL R Electric udružuje zadivljujući dizajn sa vrhunskim kvalitetom i sofisticiranošću. Ali to nije sve. MG sada nudi još održivije modele, a naš najnoviji član porodice – MG5 Electric – prvi je električni karavan na svetu.

Započnite svoju avanturu u električnom vozilu MG!

MG će vam pomoći da započnete svoju avanturu u električnom automobilu nudeći vam lepo dizajnirano, tehnološki napredno i ekološki održivo vozilo koje je istovremeno funkcionalno, bezbedno i pristupačno.

U Evropi, za Evropljane

Kompanija MG vodi računa o evropskim vozačima; nudi održiva, inteligentna, funkcionalna i pristupačna vozila. Razvijena su u studijima za dizajn kompanije MG u Šangaju u saradnji sa savremenim studijima za dizajn u Londonu, proizvedena u Kini i već dostupna u mnogim evropskim državama.

MG Matično društvo

Matično društvo kompanije MG je SAIC Motor (Shanghai Automobile Industry Corporation). SAIC Motor je sedmi najveći proizvođač automobila u svetu i bio je prva automobilska grupa u Kini čija je godišnja prodaja premašila sedam miliona vozila. Proizvođači automobila povezani sa kompanijom SAIC Motor uključuju Morris Garages (MG), Roewe i Maxus, ali i SAIV Volkswagen, SAIC-GM i druge.

Olympique Lyon

Olympique Lyon

A od juna 2021. MG Motor je takođe zvanični partner i zvanični dobavljač vozila za fudbalski klub Olympique Lyon. Ovaj slavni francuski fudbalski klub osnovan je 1899. i igra u francuskoj prvoj ligi.  Olympique Lyon spada u sam vrh evropskog fudbala. Od 2016. klub igra svoje utakmice na stadionu Parc Olympique Lyonnais koji ima kapacitet od 59.186 mesta. Olympique Lyon je takođe mlad duhom i ima izuzetnu sposobnost za napredak i održivost.

Električna avantura je pred nama

Električna avantura je pred nama

MG Motor Italy u partnerstvu je sa italijanskom košarkaškom reprezentacijom.

 

Ponosni smo šta pružamo podršku muškarcima i ženama u italijanskoj košarci u izuzetno važnom razdoblju za italijanski nacionalni košarkaški savez, koji slavi 100 godina istorije i sporta dok se MG priprema za svoju stogodišnjicu u 2024.

 

Delimo strast, entuzijazam i upornost sa ovim sportistima, a zajedno možemo da postignemo svoje ambiciozne ciljeve i nastavimo da se razvijamo. Jedva čekamo da zaigramo!

Pronađi prodajno mesto

Prodajno mesto
Servis