MG EHS

MG EHS

Plug-in Hybrid

Hibridno upravljanje
CO2 43 g/km
258 KS
6.9 s od 0-100km/h
MG Pilot
Pomoć u vožnji
Električni pogon
Menjač s 10 stepeni prenosa
IT 7 Years Warranty 3x

Zahvaljujući sportskom izgledu i prostranoj unutrašnjosti sa karakteristikama udobnosti i domišljatosti, jednostavno je sesti u vozilo MG EHS Plug-in Hybrid i otisnuti se u avanturu. Opustite se u udobnim sedištima dok naša pametna tehnologija olakšava vožnju. S dve verzije za izbor - Comfort i Luxury - postoji vozilo MG EHS Plug-in Hybrid za svaki životni stil.

Bezbedna putovanja
BEZBEDNOST
Bezbedna putovanja
Bezbednost je uvek najvažnija karakteristika našeg dizajna. Plug-in Hybrid model nasleđuje čvrstu strukturu svoje benzinske verzije zajedno sa sistemom MG Pilot i ostalim bezbednosnim merama na visokonaponskim delovima, da bi se dodatno obezbedila zaštita svake osobe u vozilu.*

* Benzinska verzija vozila MG EHS dobila je najveću ocenu od pet zvezdica na testovima Euro NCAP-a, vodeće evrpske agencije za bezbednost. Dizajniran i serijski opremljen nizom sistema za aktivnu i pasivnu bezbednost, model je postigao najviše ocene na najnovijim Euro NCAP testovima zaštite i izbegavanja sudara, najrigoroznijim testovima koji su ikad do sada sprovedeni.

Paket <span>baterije</span>

Paket baterije

Iako paket baterije nije tako velik kao kod isključivo električnih vozila, bezbednosni standard je isti i u skladu sa različitim bezbednosnim protokolima: nivo vodootpornosti IP67, bezbednosni standard baterije US UL2580, specijalni zahtev EU ECE R100 EV, zahtev za bezbedan transport UN38.3.
Kamera <span>360°</span>

Kamera 360°

Kamera 360° bez mrtvog ugla u bilo kom trenutku: ulazak u krivine pri niskim brzinama ili vožnja unazad.
Čvrsta <span>struktura</span>

Čvrsta struktura

Na čitavoj karoseriji vozila upotrebljeno je mnogo čelika visoke čvrstoće i toplo valjanog čelika kako bi se obezbedila čvrstoća i bezbednost vozila.
PERFORMANSE
Izuzetno uživanje u vožnji dinamičnog vozila
Izuzetno zadovoljstvo u vožnji dinamičnog vozila. Izuzetna kombinacija motora i turbo motora i izuzetna kalibracija podvozja garantuju uživanje u vožnji vozila MG EHS Plug-in Hybrid.


XDS<span> Elektronska blokada diferencijala</span>

XDS Elektronska blokada diferencijala

Izuzetna snaga će takođe da se suoči sa izazovima raznih krivina.  Zahvaljujući XDS (Elektronska blokada diferencijala) sistemu, MG EHS Plug-in Hybrid može da spreči podupravljanje i smanji gubitak snage kako bi se pretvorio u sportsko vozilo sa izuzetnom upravljivosti.
Snažni <span>pogonski sklop</span>

Snažni pogonski sklop

Maksimalna snaga elektromotora od 122 KS + maksimalna snaga motora sa unutrašnjim sagorevanjem od 162 KS + maksimalni obrtni moment elektromotora od 230 Nm + maksimalni obrtni moment motora sa unutrašnjim sagorevanjem od 250 Nm omogućavaju vozilu MG EHS Plug-in Hybrid da ubrza od 0 do 100 km/h u 6,9 sekundi, čime zauzima vodeće mesto u ovom segmentu.
PLUG-IN HYBRID
Udobna vožnja

Njegov snažan motor i štedljiv električni motor znače da smanjujete emisiju CO2 bez žrtvovanja autonomije. Sa inteligentnom kontrolnom jedinicom i 10-stepenskim menjačem, MG EHS Plug-in Hybrid može da smanji potrošnju goriva i emisiju štetnih gasova, istovremeno omogućavajući zadovoljstvo u vožnji.

Električni pogon
Menjač s 10 stepeni
1.8 L/100 km
Potrošnja goriva
52 km
Električna autonomija
Udobna <span>vožnja</span>
Niska potrošnja goriva <span>i emisija CO2</span>

Niska potrošnja goriva i emisija CO2

Zahvaljujući visoko efikasnom turbo motoru s direktnim ubrizgavanjem i elektromotoru sa višeslojnim talasastim namotajem, MG EHS Plug-in Hybrid ima emisiju CO2 od samo 43 g/km i potrošnju goriva od 1,8 l/100 km. Baterija od 16,6 kWh takođe omogućava WLTP autonomiju od 52 km. Uzevši sve navedeno u obzir, MG EHS Plug-in Hybrid će uštedeti mnogo u troškovima upotrebe.

Električni pogon <span>s 10 stepeni</span>

Električni pogon s 10 stepeni

Menjač sa četitri stepena za elektromotor i menjač sa šest stepeni za motor s unutrašnjim sagorevanjem savršeno se dopunjuju da bi ponudili konstantnu izlaznu snagu. Stopa efikasnosti je veća od 94 %, a vreme odziva je manje od 0,2 sekunde, što promenu stepena prenosa čini glatkom i brzom.

 

Druga generacija

električnog pogona s menjačem s 10 stepeni
Nova inteligentna hibridna <span> kontrolna jedinica (HCU)</span>

Nova inteligentna hibridna kontrolna jedinica (HCU)

Nova hibridna kontrolna jedinica može da analizira zahteve za energijom prepoznavanjem stanja puta, a zatim da odluči o distribuciji izlazne energije i prilagodi nivo baterije. Još važnije, ona će aktivno učiti vozačev režim vožnje kako bi prilagodila distribuciju energije. Što više vozite, to vozilo postaje pametnije.

 

Inteligentna HCU jedinica

Hibridna kontrolna jedinica
Napredna tehnologija <span> električnog vozila</span>

Napredna tehnologija električnog vozila

Vozilo MG EHS Plug-in Hybrid takođe nasleđuje napredne EV tehnologije od električnih modela kompanije MG, uključujući visoko integrisani motor sa višeslojnim talasastim namotajem koji se hladi uljem i aktivnu bateriju visoke gustine koja se hladi pomoću tečnosti iz CATL-a.

Kapacitet vuče

Kapacitet vuče

Visoko efikasan elektromotor i benzinski motor dopunjuju se da bi poboljšali efikasnost vuče. Kapacitet vuče vozila MG EHS Plug-in Hybrid može biti do 1.500 kg.

Za vas

Za vas

MG PILOT
MG Pilot

Delimično automatizovane vozačke funkcije od 2. nivoa opreme omogućavaju bezbednu i udobnu vožnju.

Dostupna je autonomna vožnja od 2. nivoa opreme
Od 0 - 60 km/h
Bezbednosne funkcije
Aktivna i pasivna bezbednost
Dinamičnost<span> u svakom detalju</span>
DIZAJN
Dinamičnost u svakom detalju
MG EHS Plug-in Hybrid odlikuje se zategnutim linijama i svim karakteristikama istinskog SUV vozila.
Impresivan dizajn
Izražajan identitet i dinamičnost
Izražajna svetla
Dodir interaktivnosti
Unutrašnjost sa sportskim karakteristikama
Izuzetno iskustvo vožnje
Impresivan <span>i dinamičan dizajn</span>

Impresivan i dinamičan dizajn

Rešetkasta maska, sportski naplaci od 18" u seriji (verzija Luxury) i bočne linije naglašavaju njegov izuzetni dizajn.
Sportski dizajn <span>unutrašnjosti</span>

Sportski dizajn unutrašnjosti

Trokraki volan u obliku slova D, kožne presvlake sa crvenim šavovima i sportska sedišta sa integrisanim naslonima za glavu stvaraju izuzetnu atmosferu.
Izražajna <span>svetla</span>

Izražajna svetla

Dvobojna izdužena LED svetla, dinamični pokazivači smera i ambijentalna svetla „Aurora“ sa 64 različite boje izražavaju jedinstvenu ličnost vozila.
UDOBNOST
Udobno se smestite

Život je lepši kad vam je udobno. Stoga je udobnost na prvom mestu kad god otvorite vrata i smestite se u mekana sedišta svog vozila MG EHS Plug-in Hybrid.

 

 

Udobno<span> se smestite</span>
Mekani <span> materijali</span>

Mekani materijali

Dok vozite, gotovo sve što možete dotaknuti u vozilu MG EHS Plug-in Hybrid mekano je na dodir. Sedišta sa presvlakama od prave kože, volan presvučen pravom kožom i kontrolna tabla sa kožnim oblogama omogućavaju vam izuzetan doživljaj u unutrašnjosti vozila.

Sedišta od prave kože Bader

Sedište je proizvedeno kako bi pružilo visok nivo bezbednosti i udobnosti, sa presvlakama od prave kože Bader® i materijalom Alcantara®. Kombinacija oba materijala ne samo da pruža bolji kvalitet zahvaljujući vrhunskim materijalima mekanim na dodir, već i poboljšava držanje tela tokom dinamične vožnje.
Prostranost/<span>Pregrade</span>

Prostranost/Pregrade

Prostrani zadnji deo i podesiva zadnja klupa sa držačem za čaše i pregradom u zadnjem naslonu za ruke.
Vrata prtljažnika sa <span>automatskim otvaranjem</span>

Vrata prtljažnika sa automatskim otvaranjem

Zahvaljujući vratima prtljažnika sa automatskim otvaranjem, kontrolišite otvaranje i zatvaranje na svim nivoima.
Panoramski <span>krovni otvor</span>

Panoramski krovni otvor

Samo ga otvorite, uživajte u suncu i slušajte pevanje ptica u šumi!

1,19 m²

Panoramski krovni otvor
Izuzetne performanse<span> zvučne izolacije</span>

Izuzetne performanse zvučne izolacije

95% vozila MG EHS Plug-in Hybrid prekriveno je materijalom za zvučnu izolaciju. Kada je tiho, osećate se kao da ste u koncertnoj dvorani. Kada svira muzika, zvučni talasi vam pružaju izuzetno zadovoljstvo u vožnji.
Sistem <span>za prečišćavanje vazduha</span>

Sistem za prečišćavanje vazduha

Filter PM2.5 vozila  MG EHS Plug-in Hybrid može da filtrira štetne čestice, uključujući polen i određene viruse, kako bi vazduh u kabini ostao čist.
Više informacija <span>u vožnji</span>
TEHNOLOGIJA
Više informacija u vožnji
Izuzetna kombinacija motora i turbo motora i izuzetna kalibracija podvozja garantuju uživanje u vožnji vozila MG EHS Plug-in Hybrid.

Potpuno digitalno vozačevo okruženje nudi više informacija o vozilu.

Digitalna instrument tabla od 12,3"

Zahvaljujući interakciji digitalne instrumentne table od 12,3" s ekranom osetljivim na dodir, na raspolaganju vam je prikaz više informacija i različitih načina vožnje.

„Lebdeći“ ekran osetljiv na dodir od 10,1"

„Lebdeći“ ekran osetljiv na dodir od 10,1" sa DAB-om, satelitskom navigacijom i funkcijama Apple CarPlay/Android Auto stavlja vam sve potrebno na dohvat ruke.
MG EHS MG EHS
Comfort

MG EHS

 • Digitalna instrument tabla od 12,3"
 • Presvlake sedišta od poliuretana
 • Halogena prednja svetla sa podešavanjem visine
 • Navigacija / povezivanje pametnog telefona (Apple CarPlay & Android Auto)
 • „Lebdeći“ ekran osetljiv na dodir od 10,1"
 • Grejanje prednjeg sedišta
 • Dvozonski klima-uređaj
 • Zadnja kamera sa linijama vodilicama

*Konačna verzija podleže podacima o homologaciji.

Ovde prikazane fotografije služe samo za ilustraciju i mogu da se razlikuju od standardnih specifikacija za svaki tip vozila. Na osnovu fotografija nije moguće ostvariti nikakva prava. Kompanija MG zadržava pravo da izmeni modele, boje, specifikaciju i opremu bez prethodnog obaveštenja i bez obaveze da izmeni vozila koja su već na tržištu.

MG EHS MG EHS
Luxury

MG EHS

 • Aluminijumska sportska pedala
 • Panoramski krovni otvor
 • Integrisana sportska sedišta od kože
 • Ukrasni premium umetak na vratima
 • Ambijentalno osvetljenje
 • Vrata prtljažnika sa automatskim otvaranjem
 • LED prednja svetla sa podešavanjem visine
 • Dinamički pokazivači smera

*Konačna verzija podleže podacima o homologaciji.

Ovde prikazane fotografije služe samo za ilustraciju i mogu da se razlikuju od standardnih specifikacija za svaki tip vozila. Na osnovu fotografija nije moguće ostvariti nikakva prava. Kompanija MG zadržava pravo da izmeni modele, boje, specifikaciju i opremu bez prethodnog obaveštenja i bez obaveze da izmeni vozila koja su već na tržištu.

Specifikacija

Verzija Comfort Luxury
Dimenzije i masa
Dužina (mm) 4574 4574
Širina (mm) 1876 1876
Visina (mm) 1685 1685
Međuosovinsko rastojanje (mm) 2720 2720
Udaljenost od podloge (mm) 145 145
Zapremnina prtljažnika (l) 448 448
Zapremnina prtljažnika s preklopljenim sedištima (l) 1375 1375
Masa praznog vozila (kg) 1737 1775
Najveća tehnički dozvoljena masa opterećenog vozila (kg) 2196 2196
Tehnički dozvoljena masa opterećenja na svakoj osovini (kg) F: 1095 R: 1101
Kapacitet vuče prikolice (bez kočnica, kg) 750 750
Kapacitet vuče prikolice (s kočnicama, kg) 1500 1500
Motor
Vrsta 1.5T GDI 1.5T GDI
Najveća snaga (kW) pri 5.500 o/min 119 119
Najveći obrtni moment (Nm) pri 1.700-4.300 o/min 250 250
Vrsta goriva Bezolovni 95 RON Bezolovni 95 RON
Kapacitet rezervoara za gorivo (l) 37 37
Elektromotor i baterija
Najveća snaga (kW) pri 3.700 o/min 90 90
Najveći obrtni moment (Nm) pri 500-3.700 o/min 230 230
Baterija (kWh) 16,6 16,6
Najveća snaga punjača u vozilu (kW) 3,7 3,7
Hibridni sistem
Vrsta Električni prenos s 10 stepeni Električni prenos s 10 stepeni
Performanse
Najveća brzina (km/h) 190 190
Ubrzanje (s, 0-100 km/h) 6,9 6,9
Autonomija električnog vozila (km, WLTP) 52 52
Potrošnja energije (Wh/km) 240 240
Potrošnja goriva (L/100km, WLTP kombinovano) 1,8 1,8
CO2 (g/km, WLTP) 43 43
Verzija Comfort Luxury
Bezbednost
Alarm
Blokada motora
Sistem E-Call
ABS+EBD
Elektronska kontrola stabilnosti
Sistem za pomoć pri naglom kočenju
Sistem za pomoć pri kretanju uzbrdo
Funkcija „Auto hold“
Elektronska parking kočnica
Bezbedonosno zaključavanje zadnjih vrata
Zadnja sedišta sa sistemom ISOFIX sa gornjim remenom i donjim pričvršćivačem
Senzor za kišu
Sistem za kontrolu vožnje na nizbrdici
Sistem direktnog nadzora pritiska u pneumaticima
Senzor bočnog udarca (prekid visokog napona)
Vazdušni jastuci
Prednji vazdušni jastuci za vozača i suvozača
Bočni vazdušni jastuci za vozača i suvozača
Bočne vazdušne zavese za vozača i suvozača
Prekidač za isključivanje bočnog vazdušnog jastuka za suvozača
Sistemi za pomoć u vožnji
Podesivi regulator brzine
Inteligentna kontrola dugih svetala
Sistem pomoći za podešavanje brzine
Sistem za pomoć pri naglom kočenju
Upozorenje na frontalni sudar
Pomoć pri otkrivanju saobraćajne gužve
Prepoznavanje saobraćajnih znakova
Sistem za zadržavanje vozila u saobraćajnoj traci
Upozorenje na vozilo u mrtvom uglu -
Sistem upozorenja na nadolazeća vozila nazad -
Upozorenje pri napuštanju saobraćajne trake -
Svetla
Dnevna LED svetla
Prednja svetla za maglu
Zadnja svetla za maglu
Halogena prednja svetla s podešavanjem visine -
LED prednja svetla s podešavanjem funkcije
Dinamički pokazivači smera -
Senzor sumraka
Pomoć pri parkiranju
Prednji i zadnji parking senzori
Zadnja kamera sa linijama vođicama -
Kamera 360° -
Bezbednosni pojasevi
Prednji u tri tačke + zatezač i graničnik zatezanja
Zadnji u tri tačke sa obe strane + zatezač i graničnik zatezanja
Upozorenje o otkopčanom pojasu napred i pozadi
Bezbednosni pojas spreda sa podešavanjem po visini
Verzija Comfort Luxury
Krovni nosači
Spojler
Fleksibilni brisač vetrobranskog stakla
Brisač zadnjeg stakla
Hromirani obrubi prozora
Grejanje zadnjeg stakla
Zatamnjena stakla
Zatamnjena zadnja stakla
Vrata prtljažnika sa automatskim otvaranjem -
Spoljašnji retrovizori
Grejani
S pokazivačem smera
Električno podesivi
Automatsko sklapanje -
U boji karoserije
Kvake na vratima
U boji karoserije
Delimično hromirane
Verzija Comfort Luxury
Automatsko zatvaranje svih stakala kada je vozilo zaključano
Utičnica od 12 V
Pokrov prtljažnika
Svetlo u prtljažniku
Dva načina podešavanja kola upravljača
Elektronska ručica menjača
Klizni centralni naslon za ruke
Hromirane kvake na vratima
Svetla koja vas prate kući
Automatski samozatamnjujući unutrašnji retrovizor
Ukrasni premium umetak na vratima -
Zadnja svetla za čitanje -
Ambijentalno osvetljenje -
Aluminijumska sportska pedala -
Panoramski krovni otvor -
Klima-uređaj
Dvozonski klima-uređaj
Zadnji ventilacioni otvori
Klima-uređaj s filterom PM2.5
Otvaranje stakala
Električno otvaranje stakala
Automatsko otvaranje i zatvaranje svih stakala
Funkcija protiv uklještenja prstiju na svim staklima
Kolo upravljača
Koža sa šavovima
Multifunkcionalno
Vožnja EV
EV pogon
Kontrola nivoa visokog napona baterije
Sistem regeneracije kinetičke energije (KERS)
Informisanje i zabava
„Lebdeći“ ekran osetljiv na dodir od 10,1"
Digitalna instrument tabla od 12,3"
DAB
Satelitska navigacija
Zvučnici 6 6
Dva mikrofona
Četiri USB utičnice
Bluetooth
Apple CarPlay
MP3
Centralno zaključavanje
Daljinsko zaključavanje
Ulazak bez ključa
Jedan taster za pokretanje motora
Verzija Comfort Luxury
Vozačevo sedište podesivo po visini
Električno podesivo vozačevo sedište
Ručno podešavanje vozačevog sedišta u leđnom delu
Električno podesivo suvozačevo sedište -
Džepovi na poleđini prednjih sedišta
Presvlake sedišta od poliuretana -
Sedišta delimično presvučena kožom -
Integrisana sportska sedišta -
Grejanje prednjih sedišta
Zadnja sedišta sa centralnim naslonom za ruke sa držačem za čašu
Preklopna zadnja sedišta 40/60
Verzija Comfort Luxury
235/50R18
Aluminijumski naplaci od 18" Hurricane
Komplet za popravku pneumatika
Verzija Comfort Luxury
Kabel za punjenje (Bezbednosni priključak Tip-2)
Kabel za punjenje (Tip-2 sa priključkom Tip-2, 16 A)
Verzija Comfort Luxury
Bela Dover Obična boja Bela Dover Obična boja
Crna Pebble Metalik boja Crna Pebble Metalik boja
Crvena Diamond Metalik boja Crvena Diamond Metalik boja
Srebrna Medal Metalik boja Srebrna Medal Metalik boja
• bez nadoplate
◦ Opcija uz nadoplatu
Verzija Comfort Luxury
Crna
Crvena Sardana -

Pronađi prodajno mesto

Prodajno mesto
Servis